Geboortekaartjes & geboortestoelen

31_P1030805smallEr zijn weer veel zwangeren op het moment. Ik zie ze overal op straat. Of zou dat het voorjaar zijn? In ieder geval zullen al deze zwangeren vroeg of laat op zoek gaan naar een leuk geboortekaartje. Op de verzamelsite Hippe Geboortekaartjes kun je je hart ophalen! Bovendien hebben zij een koppeling met de site Geboortestoelen. Als je op zoek bent naar een uniek persoonlijk (kraam)cadeau of een prachtig beschilderd meubelstuk moet je daar ook echt eens een kijkje nemen.
Je kan het zo gek niet bedenken, of zij beschilderen het. Stoeltjes, naambordjes, kapstokjes, tafeltjes, kastdeuren, poppenwiegjes of andere meubeltjes voor de kinderkamer, alles is mogelijk.
Een stoeltje beschilderd naar voorbeeld van het geboortekaartje? Dat kan ook. Het geboortestoeltje wordt met de grootste zorg met de hand beschilderd in de stijl van het geboortekaartje. Beschadigen doet het niet snel, want de verf wordt voorzien van een beschermende vernislaag.

Als je via Hippe Geboortekaartjes je kaartjes bestelt, heb je kans zo’n leuk stoeltje te winnen! Meedoen is eenvoudig. Geef bij je bestelling aan, dat je via Hip & Hot bent gekomen. Na vier maanden worden er twee gelukkige winnaars gekozen, die een stoeltje met het ontwerp van het geboortjekaartje winnen.

30_Pcarice2

Vorig artikelFancy zonnebrillen voor de kids
Volgend artikelBObles kip
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in