Geef de verjaardag van je kind iets extra’s!

verjaardagsslingerIk weet inmiddels wel dat veel lezers fan zijn van de slingers van Kiddycolors. Deze acties doen het immers altijd heel goed. Nu heeft Kiddycolors inmiddels ook superleuke verjaardagsslingers! Met de naam van je kindje en de leeftijd. Of alleen de leeftijd en hoera? Heel leuk om op te hangen op die speciale dag van je kind. De vrolijk gekleurde letters geven de verjaardag nèt dat beetje extra. Je kind kan er de hele dag naar kijken en het kan een heel nieuwe traditie worden, die speciale verjaardagsslinger. Als je extra cijfers besteld, kun je deze ieder jaar heel gemakkelijk vervangen met een knoop en elastiekje. Zo hoef je de slinger maar één keer te bestellen en heb je er een leven lang plezier van!

diverse verjaardagsslingers

Er zijn vier verschillende soorten beschikbaar en de prijs is €19,50 + €3,00 per letter, inclusief het woord jaar. Je koopt ‘m bij Kiddycolors.

kiddycolors verjaardagsslinger

Vorig artikelBijzettafeltjes
Volgend artikelMy lovely notebook
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in