My lovely notebook

Word notebookLaatst las ik een artikel over het verschil tussen georganiseerde mensen en niet georganiseerde mensen. “Georganiseerde mensen schrijven alles op”, zo stond er. Dat klopt. Ik ben redelijk georganiseerd en ik ben een ontzettende opschrijven. Ik heb altijd een notitieboekje bij de hand om belangrijke dingen in op te schrijven, zodat ik ze niet vergeet. Daarom was ik ook zo verrast door het initiatief van Juliëtte Moolenbeek, die de webshop “My Lovely Notebook” opstartte. Zij gelooft dat je je persoonlijkheid kunt uitstralen door het notitieboekje dat je bij je draagt. Bovendien grijpt ze terug naar off line: in deze digitale wereld blijft het fijn om gewoon met pen en papier belangrijke zaken te kunnen vastleggen.

notitieboek Nkuku

In haar webshop laat ze je kennis maken met exclusieve en duurzame merken zoals Word. notebooks en Nkuku. Daarnaast verkoopt zij ook andere mooie merken, zodat er voor iedereen iets te vinden in dat past. Alle notitieboek-fans kunnen dus vanaf nu terecht bij My Lovely Notebook.

notebooks

Vorig artikelGeef de verjaardag van je kind iets extra’s!
Volgend artikelKoken met Groente & Fruit
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in