Lieve juf of meester

Het schooljaar nadert zijn einde. Kinderen zijn weer een jaartje ouder. Ze hebben hard gewerkt en zich de leerstof van een schooljaar eigen gemaakt. Ieder in zijn eigen tempo, en dat is oke. Je kunt immers niet meer doen dan je best. Naast de kinderen, hebben ook d e meesters en juffen enorm hard gewerkt. Ze moesten administreren, differentiëren, adaptief en passend onderwijs geven, omgaan met gedragsproblemen, omgaan met leerproblemen, creatief en flexibel zijn, noem maar op. Die lieve juf of meester verdient een lintje, of op zijn minste een cadeautje.

Lieve juf of meester

In dit artikel gaf ik al tips voor 10 leuke cadeaus voor de juf of meester. Dit zijn voornamelijk zelfmaak-cadeaus. Ze zijn hartstikke leuk, soms symbolisch, maar als ex-juf weet ik dat ze zeker een glimlach bij de juf of meester zullen veroorzaken. Zit er niets voor je bij, dan kun je eens naar deze DIY kijken. Ook heel leuk om samen met je kind te maken.

Klembord met gedicht

Geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Bij Plint hebben ze dit jaar iets heel leuks. Een prachtig gedicht met de titel: Laatste schooldag. Eric van Os en Elle van Lieshout maakten dit gedicht. Het is afgedrukt op mooi roze papier en bij Plint kun je ook een klembord kopen, waar je het gedicht op kan bevestigen. Even inpakken in doorzichtig cellofaanpapier en je hebt een prachtig, niet al te duur, cadeau voor de meester of juf voor het einde van het schooljaar.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here