Lieve juf of meester

Het schooljaar nadert zijn einde. Kinderen zijn weer een jaartje ouder. Ze hebben hard gewerkt en zich de leerstof van een schooljaar eigen gemaakt. Ieder in zijn eigen tempo, en dat is oke. Je kunt immers niet meer doen dan je best. Naast de kinderen, hebben ook d e meesters en juffen enorm hard gewerkt. Ze moesten administreren, differentiëren, adaptief en passend onderwijs geven, omgaan met gedragsproblemen, omgaan met leerproblemen, creatief en flexibel zijn, noem maar op. Die lieve juf of meester verdient een lintje, of op zijn minste een cadeautje.

Lees ook: Juf Maike to the rescue: de gelukkige leraar

Lieve juf of meester

In dit artikel gaf ik al tips voor 10 leuke cadeaus voor de juf of meester. Dit zijn voornamelijk zelfmaak-cadeaus. Ze zijn hartstikke leuk, soms symbolisch, maar als ex-juf weet ik dat ze zeker een glimlach bij de juf of meester zullen veroorzaken. Zit er niets voor je bij, dan kun je eens naar deze DIY kijken. Ook heel leuk om samen met je kind te maken.

Klembord met gedicht

Geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Bij Plint hebben ze dit jaar iets heel leuks. Een prachtig gedicht met de titel: Laatste schooldag. Eric van Os en Elle van Lieshout maakten dit gedicht. Het is afgedrukt op mooi roze papier en bij Plint kun je ook een klembord kopen, waar je het gedicht op kan bevestigen. Even inpakken in doorzichtig cellofaanpapier en je hebt een prachtig, niet al te duur, cadeau voor de meester of juf voor het einde van het schooljaar.

 

Vorig artikelLalamour jurken
Volgend artikelLekker kleurig; hoezen voor je iPad
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in