Geluk voor Puck

Misschien heb je op Twitter of Facebook de actie van de Stichting Geluk voor Puck al voorbij zien komen. Puck is een 7-jarig meisje uit Purmerend dat neuroblastoom kinderkanker heeft. Jaarlijks treft deze ziekte 25 kinderen in Nederland waarvan er maar 5 overleven. Nu komt Puck in aanmerking voor een behandeling in Amerika. Gelukkig wordt de behandeling zelf vergoed maar de verblijfskosten van het gezin helaas niet. De Stichting Geluk voor Puck is in het leven geroepen om hiervoor geld in te zamelen.

Op de site van Geluk voor Puck is allerlei informatie te vinden over hoe je geld kunt doneren. Het doel is om 50.000 euro op te halen. Mocht er meer geld opgehaald worden, dan zal het resterende bedrag gedoneerd worden aan een ander goed doel. Wil je Puck graag helpen? Dan kan dit ook door het kopen van een knuffeldoekje. Dit doekje is speciaal ontwikkeld voor de Stichting. Met dank aan Marlijn Colijn-Rous en Geboortekleed. De gehele opbrengst van het knuffeldoekje gaat naar Geluk voor Puck.

Vorig artikelLoFff Baby
Volgend artikelPom Pom’s
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in