Goedeschooltas

Tja, het is een feit, alle regio’s zijn vanaf volgende week weer begonnen met school. Ik zie de kleutertjes lopen die voor het eerst naar de basisschool gaan, de oudere kindjes sjokken naar school, schooltas op hun rug. En de brugpiepers fietsen of trammen. En zij hebben het helemaal zwaar, want als puber wil je toch vaak een beetje hip voor de dag komen. Vandaar dat ik al deze schoolgaande kinderen, of papa’s en mama’s van de schoolgaande kinderen wil tippen om eens een kijkje te nemen op de website Goedeschooltas.nl. Hier vindt je voor elk doel een geschikte tas. Of het nu een gymtas is, een zwemtas, een rugtas, toilettas of andersoort tas, ze hebben het! Ze verkopen er zelfs schoolspullen. Als je hier niet kunt slagen, dan kun je het vrees ik nergens. Ik ontving voor mijn dochter, die de grote stap naar de basisschool in februari gaat wagen, een lief rugtasje met een paardje erop. Mooie kwaliteit, lekker stevig dus daar kan ze vast heel wat jaartjes mee vooruit! Dus heb je nog een hippe tas nodig? Kijk dan echt even op Goedeschooltas.nl en sla je slag. Je krijgt namelijk een maand lang 10% korting op je bestelling! Je hoeft alleen maar bij het bestelproces “hip&hot” in te vullen en dan wordt de korting automatisch berekend.

Heb jij thuis een kleuter die voor het eerst naar school gaat en zou je de kleutertas “Dino” van Goedeschooltas.nl willen winnen? Dan moet je zeker meedoen met deze winactie. Wij willen alleen maar weten hoeveel jaar garantie je krijgt op een artikel van het merk Scout? Dat geef je door via dit formulier en het zou zomaar kunnen dat jouw kleuter over een maandje met Dino naar school gaat. Deze actie loopt tot 1 oktober 2010.

Vorig artikelLoFff, the secret wardrobe…
Volgend artikelGepimpte dierenkoppen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in