PaRit kinderkleding

Ik wist van het bestaan van de webwinkel PaRit Kinderkleding niet af, maar ik was zeer verrast toen ik ontdekte dat ze het supervrolijke Canadese merk Deux Part Deux verkopen! Dit merk vond ik nog niet eerder in Nederland, maar ik spotte het al wel eens op buitenlandse sites en zag toen allerlei leuke kleertjes voor mijn dochter. Fijn om te weten dat het nu ook in Nederland te koop is. Daarnaast hebben ze ook een tof Deens merk, namelijk Louie Louis. Het heeft, in mijn optiek, iets weg van het Nederlandse merk Wild. En het is in elk geval ook weer heel kleurrijk. Het merk Louie Louis is trouwens opgericht door een “oude bekende”. Ik verklap nog niks, want dat mogen jullie zodirect zelf gaan ontdekken bij de winactie.

Wat kun je namelijk winnen? Nou, 3 leuke buttons van het merk Louie Louis, die helemaal bij de jasjes en shirts van dit merk passen. Je moet daar natuurlijk wel een vraag voor beantwoorden. En het antwoord geef je door via dit formulier. De vraag is: Het merk Louie Louis is opgericht door Louise Frederiksen. Welk bekend Deens merk heeft ze eerder opgericht? Laat het ons weten via dit formulier. Deze actie van PaRit Kinderkleding loopt tot 2 oktober 2010.

Ook kun je bij PaRit Kinderkleding shoppen met korting deze maand. Tot 1 oktober mag je de kortingcoupon Hipenhot invullen en dan wordt er automatisch 10% berekend. Dus…kom maar op met die winterkleding!

Vorig artikelGepimpte dierenkoppen
Volgend artikelMaan Roos Vis Spellen
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in