Koningkaart, voor de allermooiste geboortekaartjes

babyIn voorbereiding op de geboorte van je kindje zijn er zo veel leuke dingen om over na te denken, te regelen en te doen. Het bedenken van een naam, het inrichten van de babykamer en natuurlijk het uitzoeken van een mooi, lief en toepasselijk geboortekaartje. Dat laatste is een leuke klus, maar ook een lastige. Het aanbod is zo groot!

Bij Koningkaart hebben ze een mooi gevarieerd assortiment. Qua stijlen kan je onder andere kiezen uit vintage, stoer, hip en Oud Hollands; er zit altijd wel iets bij wat bij je smaak of situatie past. Je vindt er zelfs kaartjes die specifiek geschikt zijn voor grote- of samengestelde gezinnen.

Naast de geboortekaartjes, biedt Koningkaart ook nog wat extra’s. Zo hebben ze de leukste en liefste teksten en gedichtjes die zij in de loop der jaren zijn tegengekomen verzameld en op hun website geplaatst. Voor diegenen die nog wat inspiratie nodig hebben natuurlijk super handig!

kaart

Koningkaart biedt ook de mogelijkheid om van de voorkant van het geboortekaartje een geboortetegel, canvas of supersize formaat van 24×24 cm laten maken. Dat is een mooie herinnering, voor jezelf of bijvoorbeeld voor oma en opa. Leuk ideetje ook nog voor onder de boom!

leo

 

Vorig artikelGezond bewegen voor kleuters met de Pim en Pom Dansfeest app
Volgend artikelWe wish you… a Frozen Christmas!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in