Apps ‘eten & drinken’

apps-over-etenEr gaat niets boven echt in de keuken, samen met papa of mama, iets lekkers maken. Echt het voedsel voelen en proeven, roeren en misschien wel snijden. Samen koekjes bakken of het avondeten voorbereiden en maken. Hoe leuk en leerzaam ook, dit kan niet altijd. Voor kinderen is het ook leuk om in 5 minuten iets te maken. Dit kan wel met apps. Ik heb er weer vijf voor je verzameld. Ben je nieuwsgierig naar de andere apps? Neem dan hier een kijkje! 

LEGO Duplo Ice Cream- Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis

Het mooie weer komt er weer aan, de zon gaat steeds meer schijnen. Wat is er nu leuker dan zelf een ijsje maken, samen met de bekende DUPLO figuren. Leg met het konijn een route af en zorg dat hij een ijsje krijgt. Onderweg moet je opdrachten uitvoeren.

LEGO Duplo Ice Cream

Toca Kitchen 2– Geschikt voor iPad en iPhone – € 2,99

Met deze app kun je koken, bakken of pureren voor één van de gasten. Kijk of ze het lekker vinden. Wat ga jij maken? De app heeft een mooie update gehad: nieuwe voedingsproducten, invriezen en nieuwe sauzen. De app is van Toca Boca. Al eerder kwam Toca Kitchen en Toca Kitchen Monsters uit.

Wil je er meer over lezen, bekijk dan hier een uitgebreide review.

Toca Kitchen 2

Dr. Panda´s Restaurant Azië- Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis
Dr. Panda is inmiddels een bekend figuur op de iPad en iPhone. Ook deze keer weer twee apps. De eerste is Azië. In dit restaurant kun je Aziatisch koken. Denk aan roerbakken, maar ook aan sushi maken. Je mag zelf weten wat en hoe je het klaar gaat maken. Er is een ruime keuze aan ingrediënten. Hak, rasp en snij en maak een heerlijk gerecht.

Dr. Panda's Restaurant Azië

Fresh- Geschikt voor iPad – € 1,99
Een app met meer dan 110 vragen over maar liefst 57 verschillende soorten groenten en fruit. Je kunt dit spel op vier manieren spelen: alleen, samen, tegen de klok of tegen elkaar. Er zijn diverse vragen. Van ‘wat is een banaan?’ tot ‘waar wordt friet van gemaakt?’ en welk smaakt zuur?’. Een leuke manier om zo meer over groente en fruit te leren.

Wil je er meer over lezen, bekijk dan hier een uitgebreide review!

Fresh

Dr. Panda’s Restaurant 2- Geschikt voor iPad en iPhone – € 2,99

Met een boot komen de vrienden van Dr. Panda aan bij het restaurant. Ontvang ze en geef ze een plek in het restaurant. Kijk nu goed naar de tekstballonnen. Waar hebben ze zin in? Sushi, wokgerecht, pasta, pizza, soep of salade. Raak de ballon aan en ga aan de slag. Afhankelijk van het gerecht past de keuken zich aan. Ben je klaar? Serveer het gerecht en kijk of ze het goed vinden. Vergeet niet af te wassen en af te rekenen. Op naar e volgende vriendjes.

Wil je er meer over lezen, bekijk dan hier een uitgebreide review!

 

Dr. Panda's Restaurant 2

Vorig artikelWie, wat, waar op Instagram: __beautifulmesss__
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #17
Susan Spekschoor
Mijn naam is Susan Spekschoor, getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Ik werk als ambulant begeleider in het onderwijs. Daarnaast heb ik een website over apps en ebooks voor kinderen. Dagelijks wordt de website aangevuld met de nieuwste en (tijdelijk) gratis/afgeprijsde apps en ebooks. Ik blog en schrijf reviews. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in