Smilesuperstore

Nieuwsbrieflezers hebben al kennis kunnen maken met deze coole webshop, maar nu zijn ook alle toevallige voorbijgangers en vaste lezers van Hip & Hot aan de beurt om kennis te maken met Smilesuperstore. Deze webshop is in 2 woorden te omschrijven: hip en verantwoord. Het is eigenlijk een soort groen warenhuis, want je vindt er vanalles. Maar wel duurzaam, dus met respect voor mens en milieu. Bovendien mooie ontwerpen. Zo zag ik er leuke spulletjes voor de kids, zoals bijvoorbeeld de stippenrompertjes van Piccalilly. Maar ook een duurzaam bedlampje, voor kindjes die graag met het licht aan slapen. Om te koken, iets wat ik ook graag doe, teflonvrije pannen, leuke houten kookattributen en voor in huis leuk beddengoed en handige opbergmanden. Het is eigenlijk teveel om op te noemen, maar wie graag meegaat in de trend van groen, eco, organic en fairtrade is dit zeker een webshop om in je favorieten op te slaan. Een handige functie is trouwens het verlanglijstje dat je kunt aanmaken. Slim als je bijna jarig bent (of je kindje) en je wilt wat spulletjes uit Smilesuperstore hebben als kado. Even doormailen naar je familie en vrienden en zij kunnen het eenvoudig online bestellen!

Bij Smilesuperstore hebben ze ook veel leuke presentjes onder de 5 euro. Van producten onder de 5 euro mag jij nu een verlanglijstje maken van 3 producten. Het leukste zet je natuurlijk bovenaan, en dat kun je winnen! Je verlanglijstje geef je door via dit formulier. Wij mogen 3 mensen blij maken, dus er zijn straks 3 deelnemers die kans maken op hun nummer 1 van het lijstje! Deze actie loopt tot 21 maart 2010.

Vorig artikelFeito Com Amor
Volgend artikelKwartetcadeau
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in