Koninklijk servies voor de kleine meisjes

thee inschenken tea partyMeiden houden ervan: roze, glitters, ballerina’s en prinsessen. Zo tussen de 2 en de 7 jaar is roze de lievelingskleur, zijn glitters het einde en willen ze prinsessen voor hun verjaardag. Geloof me, als mama van 3 meisjes ben ik aardig ingeburgerd in de wereld van roze en meer.

Ieder meisje kwam er meer glitter en prinsessen spul in huis. Je snapt: die verkleedkist bij ons puilt uit. Er zijn dagen dat Lenthe haar gewone kleren al om 8 uur ‘s morgens verruilt voor haar roze glitter balletpakje. Dan komen haar kroon en toverstaf de kist uit en loopt de dromerig in het rond. Gelijk heeft ze. Je moet ten volle van alles genieten. En ik geniet mee van deze fase. Bovendien weet ik dat ik dat ik ‘m nog een keer mag meemaken. Met Fee…

Toen Marijke van Cupkes mij het high tea servies Swan Lake, geïnspireerd op het Zwanenmeer, toestuurde, wist ik direct wat ik er mee ging doen. Ik zou een heuse ballerina high tea organiseren voor de meisjes. Compleet met tutu’s, glitters en roze. Het goede moment moesten we afwachten, want dit was echt een meidending. Dat moest dus op een moment dat Yuren een mannending had.

teaparty cupkes klaargezet

Afgelopen weekend was het zover. We kochten wat petit fours, bakten zelf mug cakes, zetten overheerlijke Pink tea (hoe kan het ook anders) en trokken de prinsessenjurken aan. De meisjes genoten. De etagère zag er heel aantrekkelijk uit met al die lekkernijen. De thee rook zoetig en we kregen allemaal warme buikjes. De ballerina kopjes zijn perfect voor kleine kinderhandjes. De hoeveelheid thee was precies goed. Ook om de mug cakes in te maken.

etagere swan lake

Wil jij ook zo’n heerlijk roze servies cadeau doen aan jouw meisjes meisje? Kijk dan op de website van Cupkes voor alle onderdelen en organiseer een heerlijke high tea!

Zijn jouw meisjes ook zo fan van roze? Op welke leeftijd ging dat over?

ballerina's drinken thee

Vorig artikelDoneer je stem en help kinderen met hun problemen
Volgend artikelBen jij klaar voor Black Friday?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in