Zo voorkom je dat het beeldscherm van je smartphone breekt

smartphone hoesje met visitekaartjesWat doen jullie met de papa’s & mama’s met Sinterklaas? En kerst? Krijgen ze ook cadeaus, of doen we dat alleen voor de kinderen? Wij doen hoofdzakelijk voor de kinderen, maar opa en oma krijgen ook iets kleins en ik regel iets voor papa en papa (hopelijk) iets voor mama 🙂

Maar wat kiezen we dan voor de papa’s? Hier zijn gadgets toch hetgeen dat het meest aanspreekt. En zo kwam ik dan maar weer eens op de website van Smartphonehoesjes terecht. Toevallig las ik laatst op twitter dat een volger van mij voor de 4e keer haar smartphone kapot had laten vallen. En mijn beste vriendin de iPad voor de 3e keer. Of eigenlijk haar kinderen. Tja, zonder hoesje is zo’n smartphone of tablet zo kapot.

ipad mini hoes

Ik gebruik al jaren hoesjes voor mijn iPhone en iPad, want ik ben superonhandig en die “vaardigheid” heb ik helaas aan mijn kinderen doorgegeven. Maar nooit  eerder brak hier een beeldscherm in 100 stukjes. Dus echt, zorg voor bescherming, dan voorkom je een hoop gedoe! Hier vind je bijvoorbeeld een heel geschikte iPad Mini 3 hoes. Maar ook voor de niet-Apple fans is er genoeg te vinden, zoals een Alcatel One Touch Idol Mini hoesje of een HTC One Mini 2 hoesje. Wat je ook voor smartphone of tablet hebt, je vindt vast geschikts. Voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom!

houten ipad mini hoes

Vorig artikelVier sinterklaasavond met een sinterklaasspel
Volgend artikelGoede schooltas voor leuke en duurzame tassen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Wat een herkenbaar probleem. Hier ook regelmatig een telefoon met een kapot beeldscherm. Zowel de schuld van de kinderen (eerste keer) als mama zelf in een onhandige bui. Heb wel het gevoel dat het nu makkelijker gaat dan het eerste scherm. Gelukkig werkt het scherm nog wel, dus wacht nu tot het abonnement verlopen is om een nieuwe aan te schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in