Goedgemerkt

Over een aantal weken gaan mijn kinderen weer naar school. Allebei weer een groep hoger, en dat is natuurlijk erg spannend. Ik vind het leuk om aan het begin van het nieuwe schooljaar wat nieuwe spullen te halen. Een bakje en beker en soms ook een nieuwe tas. Maar daar moeten dan natuurlijk wel weer de namen van de kinderen op komen te staan, want het is voor de juf of meester ook wel fijn om te weten welke spullen van welk kind zijn. Eerder schreef ik de naam met stift op het bakje en de beker, maar dat gaat er toch wel snel af. Bij Goedgemerkt kun je hele handige labels kopen die je volgens mij bijna overal op kunt plakken of in kunt strijken. Wat ik erg handig vind is het Back2School pakket van Goedgemerkt want in dat pakket zitten alle labels die je nodig hebt voor als je kind naar school of het kinderdagverblijf gaat. Zo zitten er bijvoorbeeld plaklabels in, maar ook kledingstickers en een tashanger. Je hebt verschillende pakketten, dus er zal er altijd eentje bij zitten die je goed kunt gebruiken. Naast dat de labels handig zijn voor school, kun je ze natuurlijk voor heel veel dingen gebruiken. Zo heeft mijn jongste een SOS tekstplaatje, die hij draagt als we een dagje weg gaan, of op vakantie. Geeft mij een fijn idee, dat mocht hij ons kwijt raken, iemand anders weet wie hij is en ons kan bellen. Ben je benieuwd naar alle soorten labels die je kunt kopen bij Goedgemerkt? Ga dan zeker even een kijkje nemen.

Namens Goedgemerkt mogen we maar liefst drie keer het Goedgemerkt Back2School Plus Pakket weggeven. Dat is toch super! Maar hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Welke regio gaat dit jaar het eerste terug naar school? Deze actie loopt tot 9 september 2012.

Vorig artikelLeuke Lintjes
Volgend artikelMyMepal
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in