Goedgemerkt

GoedgemerktOver een aantal weken gaan mijn kinderen weer naar school. Allebei weer een groep hoger, en dat is natuurlijk erg spannend. Ik vind het leuk om aan het begin van het nieuwe schooljaar wat nieuwe spullen te halen. Een bakje en beker en soms ook een nieuwe tas. Maar daar moeten dan natuurlijk wel weer de namen van de kinderen op komen te staan, want het is voor de juf of meester ook wel fijn om te weten welke spullen van welk kind zijn. Eerder schreef ik de naam met stift op het bakje en de beker, maar dat gaat er toch wel snel af.

Lees ook: Lovely Labels

Goedgemerkt

Bij Goedgemerkt kun je hele handige labels kopen die je volgens mij bijna overal op kunt plakken of in kunt strijken. Wat ik erg handig vind is het Back2School pakket van Goedgemerkt want in dat pakket zitten alle labels die je nodig hebt voor als je kind naar school of het kinderdagverblijf gaat. Zo zitten er bijvoorbeeld plaklabels in, maar ook kledingstickers en een tashanger. Je hebt verschillende pakketten, dus er zal er altijd eentje bij zitten die je goed kunt gebruiken. Naast dat de labels handig zijn voor school, kun je ze natuurlijk voor heel veel dingen gebruiken. Zo heeft mijn jongste een SOS tekstplaatje, die hij draagt als we een dagje weg gaan, of op vakantie. Geeft mij een fijn idee, dat mocht hij ons kwijt raken, iemand anders weet wie hij is en ons kan bellen. Ben je benieuwd naar alle soorten labels die je kunt kopen bij Goedgemerkt? Ga dan zeker even een kijkje nemen.

Goed gemerkt

 

Vorig artikelLeuke Lintjes
Volgend artikelMyMepal
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in