Lovely Labels

strijklabelIk had het al eens bij een vriendin gezien. Van die handige stickers met de naam van je kindje. Voor op het flesje, de broodtrommel of de schoolbeker. Zodat je zoon of dochter niet het verkeerde flesje melk krijgt op het kinderdagverblijf. Of je bij het leeghalen van de tas ontdekt dat je kleuter wel een zelfde beker heeft meegenomen als die van hem, maar helaas niet zìjn beker. Die misverstanden zijn verleden tijd als je een stel naamstickers besteld bij Lovely Labels.

Lees ook: Goed Gemerkt

Lovely Labels

Ik kreeg van Emma een setje opgestuurd voor mijn dochter om uit te proberen. En het werkt! In haar pas aangeschafte bloemenjas prijkt nu een strijklabel met haar naam. Tja, gekocht bij de H&M dus ze is vast niet de enige met zo’n jasje. Nu haar naam er in staat zal hij hopelijk niet zo snel verwisseld worden. En ook met de plaklabels was ik erg blij. In de vaatwasser blijken ze goed te blijven zitten. Ze zien er trouwens nog leuk uit ook, je kunt ze in alle soorten en maten bestellen. Ik kreeg een setje met leuke hartjes. Je kunt het label geheel naar eigen wens samenstellen. Ze zijn trouwens spotgoedkoop! Welk setje je ook kiest, het is nooit meer dan 10 euro. Dat is een stuk minder duur dan het kopen van een nieuw jasje. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Lezers van Hip & Hot profiteren van een mooie korting. Als je aan het einde van je bestelling de kortingscode HH347LL intoetst, krijg je 10% korting op alle labels!

rond-label

Vorig artikelKokkie
Volgend artikelTaste!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in