Wat is jouw favoriete planner?

kidsproof planner 2017Het is zover, het eerste deel van Nederland is weer “back to school”. Bij aanvang van zo’n nieuw schooljaar voelt iedereen de noodzaak om alles strak te gaan plannen. Geen vergeten gymtassen, verjaardagspartijtjes of vrije dagen. Hierbij dus een aantal handig hulpmiddeltjes hiervoor. Ik ben benieuwd: wat is jouw favoriete planner?

Gezinsplanners

Gezinnig verkoopt diverse plan-hulpjes maandplanners die speciaal gemaakt zijn voor spitsuurgezinnen. Ze helpen je door de moeilijke momenten over de dag heen, zorgen dat je niets vergeet en altijd voorbereid bent op wat komen gaat. Ik zou in mijn grote gezin van 4 kinderen niet zonder een goede planning kunnen!

Family Survival Planner

Om te beginnen hebben ze de Family Survival Planner. Een vrolijke maandplanner met meer dan 1.000 stickers van terugkerende activiteiten, die kunnen de kinderen op de planner plakken.

family planner

Kidsproof Family Planner voor 6 personen

De Kidsproof Family Planner is heel geschikt voor ons gezin, omdat er ruimte is voor 6 personen. De Kidsproof Familyplanner is een weekplanner voor zes gezinsleden met veel notitieruimte en tips voor een dagje uit. In een gezin met kinderen is immers altijd wat te doen. Vandaag zwemmen of schaatsen, morgen hockey én pianoles. En vergeet de Apk-keuring van de auto, de housewarming bij de nieuwe buren en de verjaardagsfeestjes niet. Met de Kidsproof Familyplanner weet je zeker dat je niets meer vergeet. Voldoende schrijfruimte en hij ziet er nog leuk uit ook.

kidsproof planner

Homeplanner

Heb je liever geen vakje per kind, maar wel ruimte om je klusjes en boodschappen te noteren? Dan is de Homeplanner denk ik meer geschikt. Een fijne kalender om het hele jaar al je aantekeningen op te krabbelen. De kalender geeft snel overzicht wat er op de planning staat.

homeplanner

Planblok

Tot slot tip ik nog het planblok van Studio Stationery als handig hulpmiddel om in je keuken te hebben liggen. Noteer er dagelijks alle belangrijke reminders op en je vergeet nooit meer iets!

planblok

Vorig artikelDe happiest lunchbox met handige lunchtips
Volgend artikelDeze 16 dingen herkent iedere veertiger
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in