Leuke Lintjes

In sommige delen van Nederland gaan de scholen weer bijna beginnen. Iedereen is weer druk bezig met het kopen van schoolspullen. Agenda’s, schriften noem het maar op. Bij Leuke Lintjes kun je producten kopen waarmee je o.a. een saai schrift kunt omtoveren tot iets heel speciaals, iets wat niemand anders heeft. En laten we eerlijk wezen, iets hebben wat iedereen al heeft, dat wil je toch niet? Zo kun je bijvoorbeeld Masking Tape kopen, in allerlei verschillende kleuren en designs. Dit kun je overal op plakken, niet alleen op je schriften maar ook op je muur. Ideaal als je wat leuks op wilt hangen zonder je muur te beschadigen. Op de rollen Masking Tape van Leuke Lintjes zit maar liefst 30 meter, dus daar kun je voorlopig wel even mee vooruit. Moet je straks je boeken ook nog kaften? Dan kun je dat ook heel goed doen met het cadeaupapier van Studio Ditte. Is weer eens wat anders dan het standaard saaie kaftpapier. Hou je nog wat over? Dan kun je er daarna ook nog heel leuk een cadeautje mee inpakken, handig toch?

Om het schooljaar goed en verfrissend te starten, ontvang je bij elke rol Masking Tape die je besteld één stickervel gratis (keuze uit Studio Ditte, Slingerland en Studio Soet). Zet bij opmerkingen: Hip en Hot en welk stickervel je wilt ontvangen.

Vorig artikelRosehip Company
Volgend artikelGoedgemerkt
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in