Kindermassagekaarten

kindermassagekaarten tubeSterre is een meisje dat af en toe moeilijk in slaap komt. Een meisje met gedachten, die haar plagen als ze ‘s avonds in haar bed ligt. Ze vraagt vaak of we haar in slaap willen “kriebelen”. Toen ik deze kindermassagekaarten ontdekte, wist ik dus meteen dat dit iets voor haar zou zijn. Ik zette ze op haar verlanglijstje en jawel hoor, ze kreeg ze!

Lees ook: Massagebonbons

Kindermassagekaarten

Tegenwoordig doen wij dus voor het slapen gaan een paar kaarten. Naast fijn, vindt ze het ook erg leuk. Zelfs onze onrustige wiebelpeuter doet mee! Het allerbelangrijkste is echter, dat het werkt. Ze zegt dat ze meer ontspannen in haar bed ligt en beter de slaap kan vatten. Daarom een tip voor alle ouders met kinderen die moeite hebben om in slaap te vallen. Bestel deze kaarten en neem ze op in je avondritueel. Bijvoorbeeld als allerlaatste, na het voorlezen. Succes verzekerd!

kindermassagekaarten auto

Vorig artikelJuf Jannie Apps: Seizoenen
Volgend artikelEnveloppenmal
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in