Green Energy Toys

Nog maar 2 weken en dan kunnen we de Goedheiligman alweer verwelkomen. Sommige mensen gaan, om de drukte te ontwijken, nu al op pad voor de (schoen)cadeautjes. Anderen kiezen voor een online aanschaf, wat helemaal niet zo onverstandig is. Mijn dochter spit al weken de speelgoedgids door en heeft intussen ook begrepen wat “dure” en “minder dure” cadeaus zijn. Ik ga waarschijnlijk kiezen voor online kopen, die drukte in de stad met graaiende mensen om zoveel mogelijk goedkoop plastic goed aan te schaffen kan ik niet zo goed tegen. Ik vond op de website van Green Energy Toys al heel wat leuke, verantwoorde spulletjes. Goed geprijst en leuk bovendien! Erg leuk (maar te duur voor een schoenkado) vind ik de constructiepakketten. Wel heel geschikt voor in de schoen zijn de ballon-speeltjes. Leuke experimenten waar ze ook nog eens iets van leren. Of de knijpkat-zaklampen. Altijd leuk voor de kleintjes. Genoeg te vinden dus, bij Green Energy Toys!

Namens Green Energy Toys mag ik zo’n gave knijpkatzaklamp naar keuze weggeven. Vul om kans te maken dit formulier in en laat ons weten wat het antwoord is op de volgende vraag: Hoe lang blijft de knijptkatzaklamp branden na 1 minuut knijpen? Deze actie duurt tot 1 december 2011.


Vorig artikelStudio Formo
Volgend artikelCharlie Choe Sleepwear
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in