Villa Kaatje

Rugtas cupcake vinyl LiekeAl eens kennis gemaakt met het merk Stephen Joseph? Nou ik wel, en wat is het leuk!! Bij Villa Kaatje vind je het complete assortiment van dit merk en kun je de leukste dingen voor je kids vinden! En weet je wat nóg leuker is, je kunt de naam van je kindje door Villa Kaatje laten bedrukken op een nieuwe rugzak, strandhanddoek of bijv. kinderkeukenschort.

Strandhanddoeken

Je kunt kiezen uit 8 verschillende kleuren en 10 verschillende lettertypes. Keuze genoeg dus, en bestel je via Hip & Hot met de code HH2013VK, dan is de bedrukking helemaal gratis!

Rugzakje Dino Pepijn

Vorig artikelOp vakantie lees je Hip & Hot magazine op de iPad!
Volgend artikelLief & Leuk kado’s enzo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in