DressUps Kids

klusserKinderen vinden het heerlijk om zich te verkleden. Als politie-agent, prinses, piraat, elfje, noem maar op. Als het maar stoer of schattig is. Nu zijn er mensen die heel handig zijn en zo van oude kleding of hippe stofjes een leuk verkleedpak in elkaar draaien. Ik niet. Ik moet het hebben van leuke pakjes die ik ergens tegenkom in de winkels. Nu kwam ik recent de hele leuke webshop Dressups Kids tegen in Australië waar ze verkleedkleren verkopen. Echt supergave pakjes! Zowel voor de jongens als de meiden heel originele outfits. Allemaal handgemaakt, dat maakt het natuurlijk extra leuk. Lize stuurde mij de vlindervleugels en mijn dochter vloog er zò mee weg. De website ziet er heel overzichtelijk uit en, niet onbelangrijk, ze leveren ook in Nederland!

bruidje

Voor Hip & Hot stelt DressUps Kids een verkleedkostuum “Kok” beschikbaar! Je moet hiervoor natuurlijk wel een vraag beantwoorden, namelijk deze:

Ze is magisch, ze is spetterend en ze leeft onder de zee. Wie o wie is dit?

Stuur je antwoord naar contact en wie weet krijg jij over niet al te lange tijd een leuk pakketje uit Australië met daarin een koks-kostuum voor je kindje! Deze actie loopt tot 18 augustus 2009.

kokspak

Vorig artikelGreen Jump
Volgend artikelLittle Travellers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in