Grenzeloos genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen

uitzicht chouchouHelaas kunnen we niet op een zonnig terras neerstrijken als we gaan eten bij restaurant ChouChou (ChouChou betekent lieveling in het Frans) in Scheveningen, de weergoden zijn ons niet gunstig gezind. Rillend van de kou (we hadden geen jas aan) komen we binnen. Daar voelt de gastvrije ontvangst en het hippe interieur als een warm bad. We krijgen een mooi tafeltje met uitzicht op zee en het reuzenrad en er wordt een koel glas Chardonnay voor ons ingeschonken. De avond kan beginnen. Wij gaan Grenzeloos Genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen!

Lees ook: 8 hippe eettentjes in Den Haag die je misschien nog niet kende

Grenzeloos genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen

Natuurlijk mogen jullie via deze blog een beetje meegenieten. De echte ervaring met Grenzeloos genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen kan ik helaas niet overbrengen. Daarvoor moet je toch echt zelf een kijkje gaan nemen. En vooral veel proeven. Heel veel proeven. Oh, wat hebben we veel gegeten! Het ene gerechtje zag er nog lekkerder uit dan het andere, hoe kun je dan kiezen? Niet dus. We namen het gewoon allemaal. Bestellen doe je via een tablet, waar niet alleen een beschrijving, maar ook een foto van het gerecht staat. Werkt ideaal.

Tip: Alle leuke adresjes in Den Haag

view restaurant chouchou sch

Het Grenzeloos Genieten concept

Bij restaurant ChouChou kun je a la carte eten, maar dus ook Grenzeloos Genieten. Voor €32,50 op ma-woe en voor €34,50 op do-zo kun je een soort wandeling door de kaart maken. Ieder kwartier mag je een klein gerechtje kiezen en heb je daarna nog trek, dan bestel je het volgende. De keuken is open tot 22.00 uur en ze komen het netjes melden als de laatste bestelronde in gaat. De porties zijn precies goed: niet te groot, zodat je genoeg ruimte hebt om meerdere gerechten uit te proberen. Wij waren om 19.00 uur binnen en hebben over de hele avond 18 gerechtjes gegeten. Daarna zaten we vol, maar niet tè. Precies goed dus. Voor kinderen zijn er trouwens speciale prijzen, check de website hiervoor.

bestellen via de tablet bij chouchou

bar en open keuken restaurant chouchou

Kwaliteit van het eten bij ChouChou

Wij waren enorm verrast over de kwaliteit van het eten bij restaurant ChouChou. Er staat op zeker een goede kok in de keuken. Toppers vonden wij de Unagi risotto, de oesters, de Hamachi sashimi, de kreeftensoep, de sushi ChouChou, het mosselpannetje, de sliptong en de cheesecake. We hadden graag de kwartelboutjes geprobeerd, maar die waren helaas op toen wij zover waren dat we ze wilden bestellen. Goede reden om nog eens terug te gaan. En daarna komen we vast nog eens, om de nieuwe kaart te proberen…

oesters chouchou

unagi risotto

kreeftensoep chouchou

mosselen chouchou

stoofvlees chouchou

mille feuie

dame blanche chouchou

Instagrammable interieur bij restaurant ChouChou

Het interieur van restaurant ChouChou in Scheveningen is fantastisch. Warm, goed doorgestyled, prachtige combinaties van goud en diep groen, een open keuken, uitzicht op zee, wat wil je nog meer? Overal vind je wel hoekjes die er mooi uitzien en zie je originele details. Het hele interieur straalt gastvrijheid en warmte uit. Ik denk dat we restaurant ChouChou nog heel veel teruggaan zien op social media, want het is met recht een instagrammable interieur.

gedekte tafel chouchou

instagrammable interieur chouchou scheveningen

restaurant chou chou overzicht

Onze ervaring bij restaurant ChouChou op de Scheveningse boulevard

Wij vonden het een topavond. We hebben ontzettend lekker gegeten en ook genoten van de heerlijke Chardonnay die ons geadviseerd werd. Het uitzicht op de boulevard, het reuzenrad en op zee is prachtig. Als je een heldere dag hebt, kun je al dinerend genieten van de ondergaande zon. Het bestellen via de tablet beviel prima. Het leek ons vooraf wat onpersoonlijk, maar dat bleek in de praktijk niet zo te zijn. De bediening is goed zichtbaar en komt regelmatig even een praatje maken of vragen of alles in orde is. De tijd tussen de gerechtjes was prima en het eten was echt heel goed. Wij zijn enthousiast en komen zeker nog eens terug voor een avond Grenzeloos Genieten bij restaurant ChouChou in Scheveningen!

chardonnay vinitriosushi chouchou

Vorig artikelDe Mazda MX-30, een pareltje onder de EV’s
Volgend artikelVoordelen van een glazen schuifpui
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in