Hip borstvoeden met Mama Mañana

Mama Manana borstvoedingsjurkjeMijn zoon steekt iets niet vaak onder stoelen of banken. Zo ook nu niet: “Mama, wat ben je mooi!” Kijk, daar wordt een mens nou vrolijk van! Ik ben pas (12 april) bevallen van ons derde kindje. Net als onze oudste kindjes krijgt zij borstvoeding. Een blik in mijn kledingkast vertelde me echter ik dringend iets aan de inhoud moest doen. Ik had destijds niet veel verder gekeken dan de geijkte winkels en mijn ‘collectie’ bestond uit vier voedingstruitjes (grijs met lange mouwen, zwart met lange mouwen, zwart met korte mouwen en zwart met witte strepen) en verder redde ik mij met hemdjes en jurkjes waarbij ik de spaghettibandjes wat kon laten zakken zodat ik kon voeden. Maar tja, soms was door de smalle bandjes mijn voedingsbeha wel zichtbaar. Kortom: ik miste leuke moderne truitjes en jurkjes met mouwtjes. Gelukkig kwam ik in contact met Anouk van Mama Mañana.

Mama Mañana maakt leuke kleding om discreet borstvoeding te geven aan je kindje. De collectie bestaat uit frisgekleurde jurkjes, truitjes en accessoires zoals bijpassende panty’s, bh’s, kettingen en armbanden. De collecties zijn klein en exclusief en de kleding is gemaakt van eerlijke stoffen onder eerlijke werkomstandigheden in Nederland.

Jurkje Margarita
Het valt niet mee een keuze te maken uit de fijne jurkjes van deze collectie. Maar met het zonnetje hoog aan de hemel valt mijn oog op jurkje Margarita dat ik van Anouk mag testen. En wat word ik hier blij van! De jurk heeft een mooie zomerse print en voelt heerlijk luchtig (94% katoen en 6% lycra). Omdat de stof toch stevig is, valt een eventueel nog aanwezig buikje niet op. Er zitten twee lange linten van dezelfde stof aan de zijkanten. Deze knoop je zoals jij dat wil. De voorkant bestaat uit een recht horizontaal stuk en daarover zit een V-hals. Om te kunnen voeden schuif je eenvoudig de V-hals open en het rechte stuk iets opzij, zover als nodig is. Door de omgeslagen en gestikte rand blijft het goed in model en gaat het niet ‘lubberen’. Ook de lengte van de rok (midi) bevalt mij goed. Lang genoeg om blote benen onder te hebben, maar ook leuk met bijvoorbeeld een legging. Ik voel me weer überhip en vrolijk!

Neem vooral eens een kijkje op de website van Mama Mañana.

Welk jurkje of truitje vind jij het leukst?

Mama Manana borstvoedingsjurkje 2

 

Vorig artikelSuper stoere, vrouwelijke en sexy kleding vind je bij Moderood
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #21
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in