Black + Blum

Black + Blum pureestamperBlack + Blum is een creatief stel dat met hun ontwerpen al diverse prijzen hebben gewonnen. Ieder design krijgt zijn eigen karakter en ziel mee. Daarbij zorgen ze er voor dat elk ontwerp functioneel is, maar mensen ook entertained. De toppertjes vond ik de puree-stamper en het pennenbakje. Dat laatste zijn porseleinen kopjes die aan elkaar gesmolten zijn. Ziet er echt grappig uit, maar is ook erg handig voor op je bureau. Niet zo kantoor-achtig, maar lekker hip en origineel. Een echte eye-catcher, leuk als je je werkkamer wilt opleuken. 

Lees ook: Tof bij de HEMA

Black + Blum

Er is nog veel meer leuks, en er komen ook nog steeds nieuwe producten bij. Zo gaat dat met creatievelingen. Die blijven bezig. Ga maar snel zelf kijken naar al dat prachtige design! Black + Blum heeft in de loop der jaren nog veel meer toffe ontwerpen gemaakt. Ik was verrast om te ontdekken hoe het assortiment is uitgebreid. Bijzonder vond ik de waterfles met houtskool erin. Dat schijnt gezond en erg lekker te zijn. Ik haalde er mijn wenkbrauwen van op, maar ik las dus dat het echt gezondheidsvoordelen heeft. Het filtert als het ware het water. 

pennenhouder

Vorig artikelGribbeltje geboortekaartjes
Volgend artikelOlmenhorst Voorjaarsfair
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in