Dromerige geboortekaartjes

Oke, ik heb ze niet meer nodig, maar ik weet veel van mijn lezers wel. Als er dan een persbericht op de digitale deurmat valt met webwinkel van dromerige geboortekaartjes die mijn aanspreken, wil ik dat natuurlijk met jullie delen. Bij deze tip ik dus de geboortekaarten van Love, Sam!

dromerige-geboortekaartjes

Dromerige geboortekaartjes

Love, Sam kennen we al van de vintage flavour stationery. Kort geleden lanceerde Love, Sam haar bohemien nature collectie en die vind ik erg leuk! De kaarten zijn een combinatie van waterverf, natuur en bohemian lifestyle en hebben mooie teksten en luxe goudfolie. In dezelfde stijl ontwierp Sam een mooie collectie dromerige geboortekaartjes in prachtige poedertinten met veel goud. Helemaal passend bij de trends van nu, want deze kleuren en illustraties zie je volop op Pinterest.

Unieke collectie met eigen sfeer

Love, Sam heeft inmiddels een grote collectie geboortekaarten opgebouwd. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en stijlen. De unieke stijl van Love, Sam kun je combineren met een eigen tekst en/of foto. Zo krijg je altijd een bijzonder kaartje! Met de handige designtool en het stappen plan van Love, Sam maak je gemakkelijk je eigen kaart.
Kom je er niet uit dan helpen ze je graag met het maken van de ultieme droomkaart.

Over Love, Sam

De droom van illustratrice en ontwerpster Sam Loman is om iets te maken dat iets speciaals heeft, ervoor zorgt dat mensen kijken naar de kleine dingen om hen heen, hen inspireert, blij maakt of even kunnen wegdromen. Al haar producten ontwerpt ze met zorg en vooral met heel veel liefde, ze hoopt dat haar producten de hele wereld over gaan en dat beetje liefde bij degene brengt die het nodig heeft.

Vorig artikelWie, wat, waar op Instagram: @roestompoes
Volgend artikelTop 5 leukste speelgoed
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in