Dromerige geboortekaartjes

Lief leuk en eigen posterOke, ik heb ze niet meer nodig, maar ik weet veel van mijn lezers wel. Als er dan een persbericht op de digitale deurmat valt met webwinkel van dromerige geboortekaartjes die mijn aanspreken, wil ik dat natuurlijk met jullie delen. Bij deze tip ik dus de geboortekaarten van Lief, Leuk & Eigen. Prachtige kaartjes met diverse ontwerpen. Ik vond zo’n website vol geboortekaartjes trouwens ook altijd heel leuk om inspiratie op te doen voor namen als ik zwanger was. 

Lees ook: Creative services geboortekaartjes

Dromerige geboortekaartjes

Lief, Leuk & Eigen ken ik al jaren. Toen ik zwanger was, bracht ze ook al de leukste geboortekaartjes op de markt. Inmiddels heeft ze nog veel meer ontwerpen en designs aan het assortiment toegevoegd. Ik zag bijvoorbeeld ook dat ze met goud werkt, zo prachtig allemaal! Geeft een hele sjieke uitstraling aan deze dromerige geboortekaartjes. 

Unieke collectie met eigen sfeer

Lief, Leuk & Eigen heeft inmiddels een grote collectie geboortekaarten en trouwkaarten opgebouwd. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en stijlen. De unieke stijl kun je combineren met een eigen tekst en/of foto. Zo krijg je altijd een bijzonder kaartje! Met de handige designtool en het stappen plan maak je gemakkelijk je eigen kaart.
Kom je er niet uit dan helpen ze je graag met het maken van de ultieme droomkaart.

Over Lief, Leuk & Eigen

Benieuwd naar de dames achter Lief, Leuk & Eigen? Je kunt hier meer over hun missi en visie lezen. Ze bestaan al sinds 2003 en groeien mee met de huidige trends. Zo leuk om te zien dat ook zij 20 jaar later nog steeds bestaan. Als je dus een tof kaartje zoekt voor een geboorte of een bruiloft, dan kan ik ze zeker aanraden. En uiteraard kun je er ook terecht voor een leuk geboortebord, een raamsticker of iets anders leuks.

Dromerige geboortekaartjes.jpg

Vorig artikelWie, wat, waar op Instagram: @roestompoes
Volgend artikelTop 5 leukste speelgoed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in