Griffin KaZoo: kindvriendelijke iPhone bescherming

iphone hoes aapKleine kinderen en high tech apparaten zoals smartphones en tablets zijn goed met elkaar te combineren. Met een groeiend aantal apps waarbij educatie en spelen met elkaar worden gecombineerd, kan deze combinatie een bijdrage leveren bij de opvoeding van kleine kinderen. Sommige apps zijn vanaf zeer jonge leeftijd te gebruiken. Verschillende kleuren, vormen en geluiden worden gebruikt om kleine kinderen spelenderwijs hun wereld te laten verkennen.

Kleine kinderen gebruik laten maken van smartphones en tablets heeft helaas ook nadelen. De apparaten zijn erg kostbaar en gevoelig voor beschadigingen veroorzaakt door vallen en stoten. Een ongeluk zit daarbij dus in een klein hoekje en het is niet zo zeer of maar wanneer het fout gaat.

Accessoiremaker Griffin heeft daar slim op in gespeeld en de KaZoo cases geïntroduceerd. Deze zachte siliconen beschermhoes is geschikt voor iPhone 5/5S en leverbaar in twee verschillende, voor kinderen onweerstaanbare vrolijke uitvoeringen. De KaZoo beschermt tegen schade bij vallen, schokken en stoten zodat je je  kostbare iPhone met een gerust hart beschikbaar kunt stellen aan je nieuwsgierige kroost.

Griffin brengt de KaZoo samen met een gratis te downloaden app waarmee de complete Kazoo look en feel naar het scherm van je iPhone 5/5S kan worden gehaald. De app beschikt over verschillende achtergronden die perfect samengaan met de KaZoo hoesjes.

Namens Griffin mogen wij een KaZoo Aap weggeven! Laat ons via dit formulier weten wat de normale prijs is van het hoesje en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar. Deze actie loopt tot 30 oktober 2013.

iPhonehoes olifant

Vorig artikelLeuk inpakken
Volgend artikelMaxomorra
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in