TenToon

Toen ik bij TenToon op de website kwam, dacht ik meteen, hé die rekken ken ik nog van vroeger! Toen zaten ze vol met gratis ansichtkaarten die je mee mocht nemen. Hartstikke leuk , maar om zelf zo’n rek te hebben is natuurlijk veel leuker. Bij TenToon kun je vier verschillende rekken kopen, drie voor foto’s en ze hebben nu ook een geweldig rek voor tijdschriften. Wat ook zo gaaf is, is dat je de rekken in allerlei kleuren kunt bestellen. Standaard koop je ze in het zilvergrijs, maar als je een knal roze kleur wilt, dan is dat ook geen probleem. Ik denk dat zo’n rek hier in de woonkamer niet verkeerd zou staan, vol met foto’s van de kinderen en andere leuke dingen. Na een tijdje kun je zo alle foto’s weer verwisselen voor andere, ideaal. Het tijdschriftenrek is ook handig, want hier in huis liggen de tijdschriften overal. Dan is zo’n opbergsysteem, wat er ook nog eens super uit ziet erg fijn. Wat ook erg leuk is, is om een rek als cadeautje te geven, want wie zou daar nou niet blij mee zijn?

Namens TenToon mogen we een Fotorek Ladder weggeven, waar je tien prachtige foto’s in kwijt kunt. Maar hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Wat zijn de afmetingen van het tijdschriftenrek? Deze actie loopt tot 29 juli 2012.

Vorig artikelLola Life Lines
Volgend artikelMuziekdoosje van vilt
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in