Pablosky schoentjes

Als moeder vind ik het belangrijk dat mijn kindjes met goede schoentjes aan hun voeten opgroeien. Mijn dochter, licht hypermobiel en dus zwakke enkels, heeft stevige stappers nodig. Voetjes in de groei vragen om verantwoorde schoentjes, passend bij de fysieke ontwikkeling, zodat de kindjes op een prettige manier kunnen spelen, rennen en lopen. Ik ontdekte Pablosky schoentjes: hippe, stevige stappers die zelfs mijn dochter met haar smalle voetjes past! En dat ze stevig zijn, dat zie je al direct als je de website bekijkt. Wij probeerden witte zomerschoentjes uit, met glinsterende steentjes (altijd een succes bij kleine meisjes). Ze bevallen goed, want hoewel de buitenkant van de schoen niet van leer is en daardoor lekker luchtig, is de zool wel van leer. Zo zijn het toch stevige stappers van goede kwaliteit. Of je nu sportief wilt, trendy of stijlvol, Pablosky heeft eigenlijk voor iedereen wel iets. En dat ze dan ook nog van zo’n goede kwaliteit zijn, dat is toch wel extra fijn!

Pablosky verkoopt kwalitatief hoogwaardige schoentjes die ik iedereen kan aanraden. Ik ga er zeker weer shoppen als de wintercollectie binnen is! Maar jullie mogen ook shoppen. Als je namelijk via dit formulier laat weten wat jij de leukste schoenen vindt, dan maak je kans om dat paar te winnen! Deze actie loopt tot 3 augustus 2010.

Vorig artikelNautickids
Volgend artikel40 vrouwen van 40
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Hoi,

    Ik heb net gekeken op de site http://www.pablosky.nl en inderdaad! Er staan hele leuke schoentjes bij.

    Voor mijn lieve maar ook stoere dochter zou ik het laarsje Nilo Azul (maat 26)uitkiezen. De kleur paars is meisjesachtig, maar toch stoer en het laarsje zelf is een stoere stapper, met toch een leuk bloemetjesdetail!
    En volgens mij is het ook nog een stevige laars, want met zo’n kleine meid van 3 jaar is dat zeker wel nodig. Altijd fijn als ze met haar schoenen goed kan lopen, rennen, fietsen, klimmen, springen, voetballen enzovoort!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in