BIO Effect

Het duurt niet lang meer of ik passeer de 35. En ik wil niet zeuren, maar echt, ik begin het te zien. De eerste rimpeltjes verschijnen rond mijn ogen. Ik vind het nu nog niet zo heel erg. Als je 35 bent,  mag je dat best zien. Toch weet ik dat het van hieraf ineens snel kan gaan straks. Ik houd niet van de botox of plastische chirurgie, zo’n ijdeltuit ben ik nou ook weer niet. Maar, als er een natuurlijke manier is om mijn huid er langer vitaal uit te laten zien, dan ben ik zeker bereid dat uit te proberen. Toen ik dus een sample kreeg van het veelbelovende merk BIO Effect ging ik meteen uitproberen. Enorme verschillen zie ik niet, maar eerlijk is eerlijk, mijn huid voelt wel fris en elastisch en ziet er inderdaad vitaal uit. Vitaler dan eerst dus ook. Ik zou me voor kunnen stellen dat de effecten op de lange termijn groter zijn. Het BIO Effect EGF Serum is ontwikkelt in IJsland en bevat slechts 9 ingrediënten. Het is het enige huidproduct dat slechts vervaardigd is uit planten. Geen nare toevoegingen dus! Hoe het precies allemaal werkt, welke onderzoeken er gedaan zijn en welke voordelen dit spul heeft lees je op de website van BIO Effect. En daar kun je het product natuurlijk ook kopen!

Namens BIO Effect mag ik 3 samples twv 50 euro weggeven van dit wonderlijke product! Wil jij overtuigd worden van de werkzaamheid? Kijk dan op de website van BIO Effect en laat ons via dit formulier weten welke 9 ingrediënten BIO Effect bevat. Deze actie loopt tot 12 augustus 2011.

Vorig artikelNachtverlichting & hippe koeltasjes
Volgend artikelMilktray
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in