Haal de natuur in huis

We kennen allemaal de Botanische trend voor in het interieur. Je kunt geen woonblad open slaan of je ziet de urban jungle stijl voorbij komen. Toegegeven, ik vind het prachtig, al kies ik er zelf niet voor in huis. Toch en ik wel meer planten gaan aanschaffen, die naast dat ze voor een groene noot in huis zorgen, ook goed zijn voor je leefomgeving. Immers, ze zorgen voor zuurstof in huis en gezonde lucht.

Look & Feel

Houd jij ook van planten en groen in huis en is jouw woonkamer aan een make over toe? Dan kun je deze botanische look & feel eenvoudig in je huis toepassen. Er zijn allerlei toffe accessoires verkrijgbaar bij de online en offline woonwinkels. Denk aan kussens, een kleed, een plaid, posters, gordijnen en uiteraard planten in mooie potten. Dat hoeft niet eens heel duur te zijn. Wat je vaak ziet bij zo’n trend, is dat eerst de dure winkels deze trend introduceren en daarna de wat goedkopere winkels volgen met de ontwerpen. Dat doet niets af aan de kwaliteit trouwens, en het leuke is dat je accessoires weer makkelijk vervangt voor de volgende trend.

Haal de natuur in huis

Wil je toch ook kiezen voor wat tijdloze items, dan kan ik je van harte aanbevelen om eens te kijken naar een boomstamtafel op maat. Hiermee haal je echt iets bijzonders in huis. Boomstamtafels passen natuurlijk perfect bij de urban jungle trend, maar zelfs wanneer er volgend jaar weer een ander soort interieur hip is, blijft zo’n boomstamtafel prachtig om in huis te hebben. Je kunt boomstamtafels onder andere laten maken bij Robuuste tafels.nl.

Eiken

Boomstamtafels zijn verkrijgbaar in drie gradaties eikenhout, net wat het beste bij jouw interieur past. Aan de zijkanten zie je heel duidelijk dat het een echte boomstamtafel is, dit geeft een echt natuurlijk gevoel. De tafels zijn beschikbaar tot een lengte van 4 meter, ook ideaal dus voor grote gezinnen! Je kunt zo’n tafel helemaal op maat laten maken en zelf je onderstel kiezen. Zo krijg je precies wat jij wenst en je kunt er nog jaren mee doen.

Vorig artikelEilandhoppen in Griekenland met een cruise
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #176
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in