Om deze redenen is de gietvloer hip!

Om deze redenen is de gietvloer hip!Als je tegenwoordig aan iemand die gaat verhuizen vraagt wat voor vloer ze gaan kiezen, is in 8 van de 10 gevallen het antwoord: een gietvloer. Kennelijk zijn gietvloeren helemaal in tegenwoordig. Dat is natuurlijk niet voor niks. Zelf hebben wij een laminaatvloer, leek mij handig met de kinderen. Toch ben ik nieuwsgierig waarom zoveel mensen tegenwoordig voor een gietvloer kiezen, dus ik dook eens in de materie. En ik ben er achter hoor. Om deze redenen is de gietvloer hip!

Om deze redenen is de gietvloer hip!

Iets wordt natuurlijk vanzelf hip als veel mensen het kiezen, dus vandaar dat de gietvloer ook hip is. Je ziet het in de bladen, op blogs, in tv programma’s voorbij komen, je hoort het woordje gietvloer dus steeds vaker en als je dan zelf een nieuwe vloer nodig hebt denk je: hmmm, eens kijken wat dat nou precies is, zo’n gietvloer? Wat zijn de voordelen? En wat zijn de nadelen? Een van de voordelen is dat een gietvloer geluiddempend is. Je hoort dus geen klikkende hakjes lopen en het geluid dempt ook wanneer je een horde kinderen te spelen hebt. Daarnaast is de vloer waterdicht en dus eenvoudig schoon te maken. Even een dweil over een omgevallen glas wijn en klaar. Ook is het geschikt om vloerverwarming onder te leggen. Zodoende is het warmer aan je voeten dan bijvoorbeeld een houten vloer of nog erger: plavuizen! Doordat de vloer waterdicht is, kun je het dus ook prima gebruiken in een badkamer in plaats van tegels. Ideaal!

Om deze redenen is de gietvloer hip! badkamer

Kleuren van gietvloeren

Een ander leuk voordeel van gietvloeren is, dat ze in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. De meest voorkomende kleuren zijn natuurlijk grijs, wit en bruintinten, maar wist je dat je een gietvloer ook gewoon in geel of knalroze kunt krijgen? Misschien denk je: wat heftig, maar dat valt echt mee! Ik heb al zo vaak mooie voorbeelden gezien van felle kleurtjes! Juist met lichte meubels kan dat een prachtig effect geven. Maar ook de naturel kleuren vind ik prachtig. De uitstraling van een gietvloer is meestal strak en chique, dat spreekt vooral mensen aan die van een modern interieur houden. 

Waar koop je een gietvloer?

Je kunt gietvloeren op allerlei plekken kopen, zoals bijvoorbeeld bij G-vloeren. Dit is een familiebedrijf met meer dan 17 jaar ervaring. Zij hebben dan ook alle ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en kunnen je goed adviseren. Ze zijn specialist in gietvloeren voor zowel bedrijven als particulieren. Mocht je een gietvloer overwegen, dan kun je al veel informatie van de website halen of ze natuurlijk gewoon even bellen voor advies. 

PU-gietvloer

Vorig artikelOpslagruimte huren bij een verbouwing
Volgend artikelEen houtkachel in huis, warm en gezellig
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in