Habbekrats gaat duurzaam!

De laatste tijd willen papa’s en mama’s het liefst spulletjes kopen die hip, maar zo mogelijk ook organic, eco, fair trade en duurzaam zijn. Ik merk het aan mezelf ook. Ik ben nog niet zo groen dat ik de hipste kinderspulletjes er voor laat staan, maar als er een alternatief te krijgen is wat ik net zo leuk vind ben ik snel om. We willen immers toch allemaal dat onze kindjes in een zo veilig en gezond mogelijke wereld kunnen leven? Habbekrats voert dit nu ook steeds meer door in de shops. Zo verkopen ze in de outlet collectie allerlei hippe merken, maar nu ook 2 organic merken, Imps & Elfs en Dutch Bakey Design die erg populair zijn. Ik heb er zelf ook aardig wat van in de kast liggen, voor mijn dochter maar ook voor de baby die gaat komen! Het eerste pakje van mijn beide kindjes zijn van Imps & Elfs, leuk en verantwoord! Daarnaast kun je bij Habbekrats terecht voor tweedehands kleding in goede staat. Als je het dan over duurzaam hebt, dan is tweedehands natuurlijk zeker duurzaam! Een prima plek om te shoppen dus bij Habbekrats, want hip, betaalbaar en goed voor de wereld!

Wil je een mooi organic setje ondergoed van Dutch Design Bakery winnen voor je zoon of dochter. Dat kan! Habbekrats stelt een setje beschikbaar wat verloot zal worden onder de goede inzenders van de volgende vraag: hoeveel verzendkosten rekent Habbekrats per bestelling? Het antwoord geef je door via dit formulier en de rest gaan helemaal vanzelf. Ben je de winnaar, dan ontvang je rond 16 maart 2010 een mail en wordt het setje ondergoed spoedig opgestuurd!

Vorig artikelBaby elastiek
Volgend artikelRockingnames
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in