Baby elastiek

Haaraccessoires, je vindt ze in vele webshops en in alle soorten en maten. En toch is er dan ineens weer iemand die creatief is om iets superorigineels te verzinnen. Ik kreeg van ProudKids een paar superleuke baby elastiekjes opgestuurd. Mijn dochter heeft ze al veel gedragen, want o wat staan die lintjes mooi in haar lange haren! Ik vind de naam “baby elastiek” dan ook niet helemaal passend, deze haaraccessoires zijn namelijk helemaal hip voor dreumesen en peuters ook! Let wel even op bij het in doen, dat moet namelijk precies omgekeerd van hoe je dat verwacht. Anders zit het lint ondersteboven. Daar moest ik wel even aan wennen, maar na 2 keer gaat dat niet meer fout. Je weet dan hoe het werkt en het gaat automatisch. Mijn dochter droeg dit mooie elastiek gisteren op Valentijnsdag bij een prachtige roze jurkje. En daar kwamen een hoop reacties op!

Wil jij ook zo’n leuk elastiek van ProudKids voor je dochter winnen? Dat kan! Laat dan weten in welke kleuren jij het liefst een lintjes elastiek zou zien. Geef je antwoord via dit formulier en wie weet ben jij die geluksvogel die z’n dochtertje met zo’n hip elastiekje mag laten rondlopen binnenkort! Deze actie loopt tot 15 maart 2010.

Vorig artikelMienoesj
Volgend artikelHabbekrats gaat duurzaam!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in