Habbekrats

bambistipHet is een dure tijd. Overal om je heen hoor je over mensen die hun baan kwijt zijn of waarvan de baan op de tocht staat. Maar kindjes groeien toch door. En moeten regelmatig nieuwe kleren hebben. Tuurlijk, er zijn genoeg zaken waar je die kunt scoren, maar das vaak niet de beste kwaliteit of de laatste mode. Gelukkig kun je bij Habbekrats-outlet online leuke kleding shoppen van hippe merken zoals Imps & Elfs, Retour, Moodstreet, Eager Beaver, Name it en Gaastra. En voor weinig geld dus! Habbekrats-outlet verkoopt ook hippe haaraccessoires en leuke slabben. Mijn dochter kreeg een superleuke diadeem en hippe elastiekjes om uit te proberen. Het staat haar prachtig!

 collagegrotespeldjes

Als je nu iets bestelt bij Habbekrats-outlet voor €20,00 (exclusief verzendkosten) of meer, dan krijg je er een gratis paar hippe haarknipjes of elastiekjes ter waarde van €3,95 bij! En die zijn leuk, zoals ik hierboven al schreef. Plaats je bestelling, kies zelf de gewenste haarknipjes of elastiekjes uit, vul de kortingscode hipenhot in, en het bedrag van €3,95 wordt van je rekening afgetrokken. Shoppen dus!

retourvest

Vorig artikelCo & Co
Volgend artikelPeke Moe
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in