Paasbordje met naam

vrolijk pasen2De paasbordjes bij Kijk Mijne zijn echt heel vrolijk! Met kleurrijke afbeeldingen van de paashaas. Uiteraard kun je ook nu weer je naam er op laten zetten. Of de naam van je kindje. Wat een verrassing zal het zijn als er ineens zo’n bordje voor ze klaar staat aan de ontbijttafel! Of misschien organiseer je wel een paasbrunch. Leuk om alle kinderen ermee te verblijden. Laat ze dit jaar papieren eieren zoeken voor het paasgevoel, en laat ze de gevonden eieren omwisselen voor een blijvend paascadeau, zoals dit leuke bordje met naam. Al die chocola is helemaal niet gezond! (maar wel lekker, dat snap ik…)

Namens Kijk Mijne mogen wij maarliefst 5 van deze leuke gepersonaliseerde bordjes weggeven! Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Laat ons weten, via dit formulier, hoeveel verschillende paasafbeeldingen je kunt kiezen voor dit bordje. Op 25 maart laten wij weten wie gewonnen heeft, zodat je het bordje op tijd voor de Pasen in huis hebt!

vrolijk pasen5

Wil je ze al meteen bestellen? Dan ontvang je met de code hipenhot €2,50 korting op je bestelling, geldig tot en met 25 maart 2013.

vrolijk pasen4

Vorig artikelTekst op canvas
Volgend artikelVakantie vieren in de zon
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in