Kidssunsafe

Als je naar buiten kijkt, kom je nog niet direct in zomerstemming met dat druilerige weer. Dat had ik nou weer niet verwacht, zo in mei. Maar goed, we denken de regen even weg en wanen ons in tropische temperaturen. Want die gaan er hoe dan ook aankomen. Volgende week. Of de week erna. En dan… dan gaan we naar het strand, we pakken een terrasje, drinken een roseetje, gaan met de kindjes naar een pretpark, het zwembad of de speeltuin. Allemaal plekken waar kindjes kunnen verbranden. En dat willen we niet. Dus smeren we dikke lagen zonnebrandcreme. Terwijl er eigenlijk ook heel handige andere oplossingen zijn. Die vind je in de webshop van Kidssunsafe. Hippe UV-kleding bijvoorbeeld. Met beschermingsfactor 50. Stoere UV-petjes en UV-schoentjes tegen verbrande hoofdjes en voetjes. En, voor mij heel interessant met de pasgeboren baby, zonneschermpjes voor op de kinderwagen. Zodat de tere babyhuidjes niet verbranden als je even op pad gaat in de felle zon. Superhandig dus, en lekker veilig! Niks geen verbrande kindjes meer, je kunt ze met een gerust hart op het strand laten spelen!

Hip & Hot mag namens Kidssunsafe 2 schermpjes verloten. Hiervoor moet je ons via dit formulier laten weten van welk merk de UV-kleding is die op Kidssunsafe.nl wordt verkocht. En wie weet kun jij veilig met je kindje de zomer door! Deze actie loopt tot 4 juni 2010.

Vorig artikelPrince Vince
Volgend artikelMadreperla
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in