Najaar 2016: Dit is onmisbaar in je kledingkast!

Jurken! Je kunt er niet genoeg van hebben. Vaak krijg ik te horen dat ik zoveel leuke jurkjes heb. Dat klopt. Ik heb een jurken-tic. Ik vind dan ook dat een aantal mooie basic jurken absoluut onmisbaar zijn in je kledingkast in het najaar van 2016.

jurkjes-najaar-2016

Mix & Match

Jurken zijn het kledingstuk bij uitstek om mee te combineren. Een basic jurkje in een effen kleur combineer je met verschillende panty’s of maillots, vestjes en sjaals. Zo kun je een jurk steeds op een andere manier dragen. Kies voor mooie herfstkleuren. Warme herfsttinten ondersteunen dat bijzondere herfstgevoel, dat je vanzelf krijgt als de blaadjes van de bomen vallen en je weer pompoensoep en wild gaat klaarmaken.

Uitbundig

Houd jij meer van uitbundig? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn dit najaar voldoende jurken verkrijgbaar met felle kleuren en drukke prints. Denk aan oranje, bruintinten en fel rood. Kies bij een jurk met drukke print of felle kleuren juist weer een effen maillot voor de rust, mooie lange laarzen en eventueel een effen sjaal.

Waar koop je die jurkjes dan?

Er zijn natuurlijk enorm veel fijne adresjes, maar één van de plekken waar je voor een schappelijke prijs terecht kunt is bij vanTilburgonline. Ik schreef al vaker over deze winkel, waar je modieuze items kunt vinden. Als je niet te lang wacht, zijn de meeste najaarsjurken en vestjes nog in alle maten verkrijgbaar. Ze hebben er overigens ook dure jurkjes, eigenlijk kun je er terecht voor elk budget. Denk aan jurkjes voor €29,95 tot aan jurkjes voor €300,00. Merken als King Louie bijvoorbeeld, zò leuk!

Wil jij alvast shoppen voor het najaar, zodat je er helemaal hip bij loopt? Koop dan je kleding op vanTilburgonline!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here