Gratis printable Halloween

halloween free printableBinnenkort is het weer gruwelen en griezelen geblazen, want dan is het Halloween! Heb jij de pot met (gezonde) snoepjes al klaar staan? Je heksenverkleedkleren? Uiteraard is het allemaal commercie, maar ik hou er gewoon van om met de kinderen in thema’s te werken. Kinderen genieten van alle speciale feesten, en als ze mogen griezelen is het natuurlijk helemaal spannend. Met deze gratis printable Halloween zullen ze extra genieten van dit feest!

Niet té spannend

Natuurlijk maken we het niet té spannend. Het moet wel leuk blijven, geen bloederige taferelen in huize Hipenhot. Wij houden het bij spoken, vleermuizen, pompoenen en heksen. En natuurlijk track or treat, want de kinderen verzamelen maar al te graag lekkere dingen.

Gratis printable Halloween trick or treat doosje

Miriam Bos stuurde in haar nieuwsbrief een gratis Halloween printable rond, zodat je na schooltijd met de kinderen een leuk “trick or treat” doosje kunt maken. Ik heb gevraagd of ik deze leuke printable met jullie mocht delen, en dat vond ze goed. Je kunt het hier downloaden en uitprinten. Enige dat je verder nodig hebt is een schaar en lijm.

Leuke Halloween knutsel na schooltijd

Print deze download uit voor het aantal kinderen dat je hebt. Zet, voor je ze op haalt uit school, lijm, scharen en deze gratis printable Halloween op tafel. Zet bij elke plek ook een glaasje oranje limonade of maak Pumpkin Chai Latte en Pumpkin Pie voor de kinderen. Hebben ze meteen wat te eten en drinken in Halloween thema. Daarna ga je aan de slag. Help de kinderen die nog wat kleiner zijn met knippen en plakken. Kinderen vanaf een jaar of 7 kunnen dit meestal wel zelf. Als het doosje klaar is laat je het drogen en dan kunnen ze er iets lekkers in doen. Of bewaren voor 31 oktober, als ze de deuren langs gaan. Dan kunnen ze de verzamelde snoepjes bewaren in dit doosje, zodat niet alles in één keer op gaat.

Fijne Halloween!

doosje halloween

 

Vorig artikelThe best of Pinterest: Halloween!
Volgend artikelVoor de wijnliefhebber: een heel weekend wijn!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in