It’s a beautiful day!

Om Studio Koekepeer kan niemand meer heen. In de populaire lijn “It’s a beautiful day” waar onder andere ook wenskaarten en stationery producten werden uitgegeven, is er nu ook een fantastisch servies. Herkenbaar zoals altijd, lief, stoer, tikje eigenwijs en altijd vrolijk. High tea met vriendinnen, ontbijten in een zonnestraal, bonbons op een etagère en kleur op tafel. Fluitend aan het werk of naar school, of gebakjes eten met de kinderen. Servies van eierdop tot theepot met een heerlijk vrolijk design. Handbeschilderd en heel bijzonder uitgevoerd met een embossing techniek.Met het servies uit de It’s a Beautiful Day! collectie begin je de dag met een glimlach. De voorpret begint al tijdens het tafeldekken met de vrolijk gekleurde bordjes, eierdopjes en mokken. Daarna fluitend naar school of aan het werk. ’s Middags snel weer naar huis voor een gezellig kopje thee met vriendinnen of gebakjes met de kids. De theepot met melkkannetje en suikerpot en de etagère zijn niet alleen leuk om te gebruiken, ook een feestje om naar te kijken. Studio Koekepeer maakt de mooiste, liefste, stoerste, tikje eigenwijze en altijd vrolijke ontwerpen. Een vleugje humor en frisse Hollandse kleuren gemixt met stoere details zijn kenmerkend voor Studio Koekepeer. 

Wil jij één van de 4 big mugs winnen die we mogen weggeven? Laat dan via dit formulier weten wat het motto is van Studio Koekepeer? Deze actie loopt tot 20 september 2012.

Vorig artikelOriginele lunchtas
Volgend artikelYporqué
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wat een vrolijke bekers! Dat wordt elke morgen een feestje, dan ga je vast en zeker fluitend naar je werk toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in