Handige handdoek voor een baby

Het douchen en badderen van een baby is leuk werk, vind ik. Je houdt het alleen meestal niet droog. Helemaal niet als je je kindje na het badfestijn gewikkeld in een hydrofielluier of een badcape tegen je aan richting commode draagt. Ik word altijd nat. Maar, de ideale oplossing is gevonden! De Poppedoek is een heel handige handdoek. Met de 2 hengsels hang je deze zachte badstof handdoek om je schouders. Als je kindje klaar is met douchen doe je de capuchon op zijn of haar hoofd, wikkel je de handdoek om hem of haar heen en kun je ‘m lekker dicht tegen je aan warm en droog maken. Vervolgens draag je je kindje naar de commode, leg je de handdoek neer, doet de hengsels af en droog je je kindje verder af. Je kleding blijft lekker droog en de handdoek is heerlijk groot, waardoor deze ook geschikt is voor kindjes van anderhalf. Ik ben heel enthousiast over dit product en kan ‘m echt iedereen aanraden! Het is ook zeker een perfect kraamcadeau. Hippe motiefjes, en superhandig.

Namens Poppedop mag ik zo’n heerlijke handdoek beschikbaar stellen voor een van de Hip & Hot lezers om uit te proberen. Zeker weten dat je net zo enthousiast bent als ik! Je moet natuurlijk wel iets doen. Laat ons via dit formulier weten in hoeveel verschillende designs de Poppedoek beschikbaar is. Deze actie loopt tot 18 augustus 2011.

Vorig artikelSleepwear
Volgend artikelBusmus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in