Pittig & Stoer

Ringeling rozeWie houdt van Vingino en Bonnie Doon moet deze webshop niet overslaan. Bij Pittig &  Stoer hebben ze namelijk een leuke collectie van deze merken. De broekjes van Vingino, en dan met name de jeans, zijn lekker stoer. Maar ook voor de meiden zijn er leuke versies, zoals ik er eentje zag met grappige hartjes op de zakken. Als je nog op zoek bent naar een winterjas (het begint tenslotte nu echt koud te worden) of een hip rokje, shirtje of truitje dan zul je hier wellicht kunnen slagen. Daarnaast heeft Pittig & Stoer ook een uitgebreide collectie Bonnie Doon. Superleuke maillots, net even anders dan anders. Grappige sokjes, en ik kan uit ervaring spreken als ik zeg dat de kwaliteit van Bonnie Doon prima is. Dit zijn absoluut geen afzak-sokken! Wat ik niet wist, maar wel ontdekte bij het bekijken van deze website, is dat Bonnie Doon ook leggings verkoopt. Kijk, das natuurlijk ook fijn deze winter! Mijn dochter draagt ze veel onder rokjes en jurkjes als het koud is. De ouder collecties gaan trouwens voor superkortingen weg, dus best de moeite waard om eens te bekijken en iets goedkoops op de groei te nemen… Tot slot nog de moeite waard om te vermelden dat je bij Pittig & Stoer ook terecht kunt voor bijpassende haaraccessoires. De foto’s daarvan zijn gemaakt door Diane Diekman van liefdeineenlijstje.nl.

legging birdie

Naast stoere broeken, jeans, shirts en truien verkoopt Pittig & Stoer ook geweldig hippe boxershorts van Vingino. En jawel, die kun je winnen! Een superstoere boxershort ter waarde van €9,95. De vraag die je moet beantwoorden is de volgende: hoe heten de hangers die op de website te vinden zijn? Het antwoord laat je weer weten via dit formulier. De winactie loopt tot 5 december 2009.

vingino

Vorig artikelJL Kidsoutlet
Volgend artikelDe Mommy Measure, een origineel zwangerschapscadeau
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in