Busmus

Kijk, dat is handig, een website met alleen maar hele leuke, originele cadeautjes die door de brievenbus passen. Ik mag graag een vriendin verrassen met een lief kleinigheidje. Voor een verjaardag, een jubileum, als iemand ziek is of soms gewoon zomaar. Bij Busmus kun je op zeker iets vinden dat passend is voor jouw familie of vrienden, en ook nog voor een leuk prijsje! Zoals Busmus zelf schrijft: attent zijn is een talent, maar met een site als deze wordt het je wel heel makkelijk gemaakt om voortaan attent te zijn! Zet ‘m in je favorieten en surf bij elke gelegenheid dat het leuk is iemand per post te verrassen even langs.

Namens Busmus mag ik 3 lezers blij maken met een cadeau naar keuze! Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons dit formulier wat de duurste categorie is waaruit je cadeautjes kunt kiezen. Naast deze winactie is er ook nog iets anders leuks. Wie boven de €25 bestelt bij Busmus en laat weten dat ie via Hip & Hot komt, krijgt maarliefst 2 repen overheerlijke chocola thuisgestuurd! Niet goed voor de lijn, wel ontzettend lekker! Deze actie loopt tot 19 augustus.

Vorig artikelHandige handdoek voor een baby
Volgend artikelSTEK
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in