Sleepwear

Over hippe pyjama’s voor kinderen heb ik al geschreven, voor de mannen ook, maar nu heb ik eindelijk een site gevonden met hip nachtgoed voor dames! Hele leuke prints, van polkadots tot vogeltjes, in diverse zomerse kleurtjes. Het gaat om het merk CharlieChoe. Prima te combineren met een effen shirt, in de zomer met korte mouw en in de winter met lange mouw. De broeken hebben een fijne pasvorm en zitten lekker luchtig en comfortabel. Dan spreek ik uit eigen ervaring, want ik mocht de vogeltjesversie uitproberen. Ik ben er heel enthousiast over en heb deze site direct gebookmarked.

Wil jij ook de combinatie van comfort met hippe patroontjes als nachtgoed uitproberen? Bestel dan jou slaapoutfit in de webshop van CharlieChoe met 10% korting. Gebruik hiervoor de code hipenhot2011. Deze code is geldig tot en met eind juli 2011.

Vorig artikelHet Blote Voetenpad
Volgend artikelHandige handdoek voor een baby
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in