Hanging houses

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmdat ik nog op zoek ben naar een origineel cadeau voor mijn bijna vier-jarige, heb ik de site van Hanging Houses eens even goed doorgespit. Wat een leuke speeltenten vind je daar! De fantasievolle tenten komen in verschillende vormen en maten en je kan ze zowel binnen als buiten ophangen. Ze zijn eenvoudig te monteren en je ruimt ze zo weer op.

Van het koekhuisje word ik helemaal blij. Het heeft een raam met gordijntjes, een deur, een musje op het dak, een vogel die op het punt staat om uit zijn kooitje te ontsnappen en een reuze taart, waar je zelf de kaarsjes op kunt hangen. Dit garandeert uren speelplezier!

Bij elke tent kan een bijbehorende accessoireset besteld worden. Een pakket met educatieve accessoires waarmee kinderen kunnen leren strikken, bevestigen, ritsen, knopen, etc. Met behulp van deze extra’s kunnen kinderen hun droomhuis inrichten en wordt hun fantasie en inlevingsvermogen geprikkeld.

Namens Hanging Houses mogen wij een mooie winactie aanbieden. Als je het juiste antwoord geeft op de vraag ‘ hoeveel hanging houses zijn er op de site te koop‘ maak je kans een coole vuurtoren speeltent te winnen. Je geeft het goede antwoord door via dit formulier. De actie loopt tot en met 10 juni 2013.

216exgr

Vorig artikelIk ga op reis en neem mee…
Volgend artikelOp vakantie naar Italië
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in