Happy campers

Studio SjoeSjoeLiep je vorig jaar een willekeurige camping op, wat je zag was voornamelijk grijs, bruin en wit. Een standaard caravan met bijbehorend campingservies dat elke kampeerwinkel verkoopt. Als je pech had, hadden de buren exact hetzelfde servies.

Langzamerhand komt er verandering in. Er komt kleur en vrolijkheid. Feest op tafel met gekleurde tafelkleden, polkadot servies, maar daar blijft het niet bij. Hele campers en caravans worden gepimpt. Zowel de binnenkant als de buitenkant.

Het kan sjiek, over the top, het kan kitsch. Het maakt allemaal niet uit. Volg je gevoel en je eigen smaak. Het heeft zo zijn voordelen. Reis je met kinderen en ga je naar een drukke camping, geen probleem. “Mama zit bij die roze caravan met blauwe vlaggetjes!”

Neem lampionnetjes mee die zich opladen door middel van zonlicht en je geniet ’s avonds met een glas wijn in de hand van je meegenomen feestverlichting. En natuurlijk geen gezoek bij het afwassen in de gezamenlijke afwasruimte. “Is die beker nou van de buurman of van ons?”

Caravanity

Via Pinterest is er enorm veel inspiratie te vinden. Zoek op Happy Camping, Happy Campers of Glamping en de inspiratie om je eigen sleurhut aan te pakken vliegt je om de oren. En mocht je nou geen caravan hebben om aan te pakken, je tent of vouwwagen kun je natuurlijk ook heel goed onder handen nemen.

Leg een vrolijk kleed neer, neem datzelfde gekleurde servies mee, hang (gehaakte) vlaggetjes op, vervang eventuele gordijntjes door vrolijke stofjes en ga zo maar door. Zelfs een vrolijke slaapzak in plaats van die saaie donkerblauwe kan al ontzettend veel verschil maken.

Laat je inspireren en maak van je eigen plekje een mooi paleisje.

Zeg nou zelf, dit is toch veel leuker kamperen?

The Fancy Farmgirl

 

Fotografie Studio SjoeSjoe,  www.Caravanity.nl (Kijk ook eens op de website voor nog meer inspiratie) en The Fancy Farmgirl

Vorig artikelKijkje achter de schermen bij Little Stylist
Volgend artikelDIY warm weer spel met kinderen: sponsbal!
Joyce Valkenburg
Joyce Valkenburg ontdekte het bloggen een paar jaar geleden. Het begon als een soort fotoboek voor haar zelf en voor later voor haar 3 kinderen. Het bloggen in combinatie met social media vond ze zo leuk dat ze bij Hip & Hot de plek vond om deze 2 dingen te combineren. Op Twitter, Pinterest en Instagram is ze te vinden op de naam @zjojes. Haar blog heet De Wondere Wereld Van Klein Grut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in