Koelstra Simba T3 buggy

Wat zijn er tegenwoordig toch prachtige buggy’s te koop. In allerlei felle kleuren en ze kunnen van alles. Toen ik zeven jaar geleden voor het eerst moeder werd, was dat er allemaal nog niet. Of ja, ze konden toen ook al aardig wat, maar het gaat nu allemaal veel makkelijker. De nieuwste buggy van Koelstra, de Simba T3 is ook zo’n mooie en handige buggy. Hij is verkrijgbaar in zeven kleuren en je kunt er ook nog allemaal fijne accessoires bij kopen. Ik kreeg een prachtige oranje buggy opgestuurd om te testen en daar maak je toch echt wel de blits mee. Helaas is mijn jongste al wat te oud om in een buggy te zitten en daar baalde hij zelf wel even van, toen daar ineens zo’n gave oranje buggy stond. Hij mocht er even inzitten, en zelfs met ruim 20 kilo er in rijdt hij nog heerlijk. Toen ben ik toch maar even op zoek gewoon naar een buurmeisje, die wat meer buggy formaat is, en die wilde ook maar al te graag in zo’n prachtige buggy zitten. Wat rijdt hij fijn, zonder problemen door de bochten en hij is lekker hoog en omdat ik zelf ook wat langer ben, was ik daar erg blij mee. Je kindje zit vast met een vijf-punts-gordel, dus daar klimmen of vallen ze niet zomaar uit. Als je zo’n ondernemend kindje als die van mij hebt, ben je met zo’n gordel ook erg blij. De gordel kan ook in hoogste versteld worden, ideaal als je kindje wat langer is, maar nog wel in de buggy moet. Wat ik ook erg prettig vind aan de buggy is dat hij helemaal plat kan. De rugleuning kan in vier standen van zit naar slaapstand worden geplaatst en omdat de beensteun ook helemaal horizontaal kan, kan je kindje ook echt lekker liggen in de buggy. Last van de felle zon heb je in de buggy ook niet, want de kap kan je extra verlengen. Boodschappen doen met deze buggy is ook geen probleem, want er zit een handige boodschappenmand bij. Dus je hoeft geen zware tassen aan de buggy te hangen. Ben je klaar met wandelen, dan klap je de buggy gemakkelijk weer in. Omdat hij zo klein is, kan hij zo achterin je auto. Ook thuis zal hij niet in de weg staan. Hij weegt niet veel en dat is ook wel zo prettig, zeker als je hem meerdere keren in en uit de auto moet halen. Kortom, de Simba T3 buggy van Koelstra is een buggy die je gewoon moet hebben.

Namens Koelstra mogen we zo’n prachtige oranje Simba T3 buggy weggeven. Dat is natuurlijk wel super gaaf, wie wil er nou niet rondlopen met zo’n mooie buggy? Maar we geven hem natuurlijk niet zomaar weg, je moet er wel wat voor doen. Ga naar de site van Koelstra, en zoek het antwoord op de volgende vraag: Welke drie accessoires in bijpassende kleuren zijn er verkrijgbaar voor de oranje Simba T3 buggy? Geef je antwoord door via dit formulier en misschien zit jouw kindje straks wel in zo’n super gave oranje buggy! Deze actie loopt tot 17 juni 2012.

Vorig artikelSkip Hop slab
Volgend artikelAllemaal Stickers Enzo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in