Happy Moments

Happy Moments, gelukkige momenten. Nou, die krijg je wel op deze website. Wat een leuke spulletjes! Hier slaag je zeker voor een leuk cadeautje. Bij Happy Moments verkopen ze de hipste hebbedingen. Nu krijg ik vaak websites te zien waar ze dit soort cadeautjes hebben, maar bij Happy Moments verkopen ze ook nog echt originele artikelen. Ik vind bijvoorbeeld de keycords en de Binkers van van Bella Tunno enorm leuk. Zo fleurig en lekker stevig. En bovenal natuurlijk handig, want zo ben je je sleutels of het speentje nooit meer kwijt. Verder zag ik lieve kruikzakken, geborduurde badcapes, hippe shirts van FLUB en nog veel meer. Dit is er echt weer zo eentje voor in je favorieten!

Namens Happy Moments mogen wij zo’n hippe en handige Binker weggeven. Daarvoor hoef je alleen maar deze vraag te beantwoorden: Hoe heet de Binkers die hier afgebeeld staan? Geef je antwoord door via dit formulier en dan zou het zomaar kunnen dat jij straks die leuke binker in ontvangst mag nemen! Deze actie duurt tot 26 november 2010.

Maar dat is nog niet alles! Als aanbieding krijgen alle Hip & Hot lezers 10% korting bij hun bestelling. Deze korting is geldig tot 26 november 2010. Hiervoor vermeld je de actiecode “hip & hot” in het opmerkingenveld van je bestelling.

Vorig artikelAigle regenlaarzen
Volgend artikelThe Happy Luncher
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in