The Happy Luncher

Nog even en dan is het zover: mijn kleine meisje gaat naar school! Een nieuwe (spannende) fase. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed zal gaan. We hebben ons best gedaan haar voldoende zelfvertrouwen en geborgenheid mee te geven om zich staande te houden in haar schoolloopbaan. Langzaamaan bereiden we haar (en onszelf) voor op wat komen gaat. Een mooie schooltas, een beker, een broodtrommeltje. De school waar ze naar toe gaat zal met een continuerooster draaien, wat betekent dat ze op school gaat lunchen. Bij The Happy Luncher vond ik alles wat ze nodig heeft. Leuke broodtrommeltjes, thermosflesjes en zelfs een gaaf boek met gezonde lunchideetjes! Mijn blik viel vooral op die gave broodtrommel in de vorm van een boterham. Maar na wat heen en weer mailen bleek deze toch wat minder geschikt voor kinderen. Hij is natuurlijk wel erg leuk voor de papa’s en mama’s! Groot!!! Er kan veel in, erg handig. Voor Sterre adviseerden ze de Parasite Pals lunch kit. Ik heb het advies ter harte genomen en moet The Happy Luncher helemaal gelijk geven: een ideaal broodtrommeltje voor mee naar school. Compleet met bestek en een bakje voor vla of yoghurt. Ik kan The Happy Luncher van harte aanbevelingen voor iedereen die op zoek is naar hippe & handige spullen voor de lunch en on the go!

The Happy Luncher heeft voor ons een pakketje beschikbaar gesteld met een broodtrommeltje en het broodtrommelboek. Dit kun je dus winnen! Laat ons via dit formulier weten wat jij voor leuks in het broodtrommeltje van je kind stopt. Uit de meest originele inzendingen kiezen wij een winnaar. Deze actie loopt tot 27 november 2010.

Vorig artikelHappy Moments
Volgend artikelPerfect Kidz
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in