Kleine Sam goes Peaple

Ik blijf enthousiast over Peaple. Zo’n leuk merk! Ik heb al even in de collectie van het volgende seizoen mogen neuzen en ook die is weer super. Kleine Sam snapt hoe belangrijk het is dat kleding goed is voor de aarde. Peaple wordt namelijk van begin tot einde duurzaam vervaardigd en heeft het GOTS certificaat. Net als veel andere merken bij Kleine Sam. Kenmerkend voor Peaple zijn de grappige peaple’s op de shirtjes. Gekke poppetjes in flitsende kleuren. Lekker opvallend en hip! Peaple is verkrijgbaar in de maten newborn tot en met maat 86. Het is mooie kwaliteit, lekkere stofjes die fijn dik zijn en dus perfect voor de herfst en de winter. De kleuren zijn felrood, roze, lichtblauw of mooie grijstinten.

Kleine Sam stelt een rompertje naar keuze beschikbaar voor een van de lezers van Hip & Hot. Daar moet je wel iets voor doen. Wij willen graag weten hoe de giftset met het rompertje “boy” heet. Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 8 september 2011. 

Daarnaast kun je de giftset met slabbetjes als lezer van deze blog bestellen met 5 euro korting. Leuk als kraamcadeau! Er is een meisjes en jongesversie. Vul hiervoor bij je bestelling de code hipenhot-peaple in. Deze code is geldig tot 22 augustus.

O ja, die knappe jongen rechts boven in beeld in het Peaple gedeelte van de webshop van Kleine Sam…. Das onze Yuren *trots*.

Vorig artikelTanden wisselen
Volgend artikelDotje & Knotje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in