Heb jij al een WK outfit?

wk shirtAls je door Nederland rijdt, zie je op veel plekken de straten al oranje kleuren. Nog maar een kleine week en het WK voetbal begint. Nu ben ik helemaal niet zo’n voetbalfan hoor. Ik moest vandaag drie keer aan mijn man vragen: “Wanneer begint dat WK nu ook al weer?” Maar ik ben wel een beetje chauvinistisch. Dus ja, de WK wedstrijden waarin Nederland speelt kijk ik. Als er iets leuks georganiseerd wordt bij vrienden of in onze binnentuin rondom het WK voetbal, dan ben ik ook van de partij. En ik wil daar best een leuk oranje jurkje voor aantrekken. Je moet er zelf wat van maken, tenslotte.

Life won’t sparkle, unless you do…

Nu was ik online een beetje aan het rondkijken naar oranje outfits. Persoonlijk houd ik niet zo van dat enorm schreeuwerige, dat goedkope. Het liefst wil ik een subtiel kleurtje oranje (kan dat?) en een leuk model shirt of jurk. Niet zo’n vormloos shirt dat na 2 keer wassen alleen nog als pyjama aan kan. En jawel, ik heb wat leuke outfits gevonden! Kijk maar…

oranje outfit

1. In de dop heeft een hele batterij aan leuke shirts, in diverse kleuren en allemaal een grappige link naar de voetbal.

2. Voor de boys, dit stoere oranje short met bretels en een zomers oranje shirt er op van Name it.

3. Vero Moda heeft een hip Holland jurkje in het assortiment, heel betaalbaar en ook best leuk om zo te dragen (vind ik).

4. De kleine meisjes staat zo’n WK jumpsuit vast geweldig!

5. Deze lieve meisjesjurk met bloemetjes hoeft helemaal niet voor het WK, maar hij is wel prachtig oranje.

6. Een lange top van Only kun je combineren met een mooie spijkerbroek of een oranje broek.

7. Van C&A komt deze diep-oranje jurk van biologisch katoen. Ik vind ‘m gewoon heel mooi voor de zomer èn het WK!

8. High heels! Manfield verkoopt ze, ze maken elke oranje outfit natuurlijk compleet.

wk outfit

Vorig artikelWeekendje weg: Gelderland
Volgend artikelZomerse tuinmusthaves
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in