BabyBakery

Ik sprak met Brigitte van de BabyBakery af op het terras. Toen ik weer eens op mijn horloge keek, waren we 4 uur verder. Vier uur!!! Wat een gespreksstof. Wat een enthousiaste meid! Ze vertelt zo vol passie over haar vak en de kleertjes, dat ik oprecht de tijd vergat. Om te bewijzen dat de stoere kleding van de BabyBakery echt van heel mooie kwaliteit zijn, kreeg ik wat mee om de kleine Yuren in de hijsen. Hij werd er nog knapper van! De stof van de shirtjes en rompers is heerlijk zacht en soepel. Ook de voorgevormde beentje geven een romper net iets extra’s. Als ik ze vergelijk met de rompertjes van de HEMA, dan voelt dit stukken fijner aan. En dan die printjes… Een stoere getto blaster of hippe jeansversie, het is allemaal even leuk. Brigitte is stoer en creatief, dat zie je zò als je een blik werpt in de webshop van de BabyBakery!

Voor onze Hip & Hot-winactie stelt de BabyBakery maarliefst 10 van die geweldig stoere t-shirts naar keuze beschikbaar ter waarde van €19,95-€24,95. En helaas, dat gaat natuurlijk niet vanzelf, je moet er iets voor doen. Maar dat is eigenlijk wel leuk, want wie wil er nou niet even neuzen op de site van de BabyBakery? Laat ons via dit formulier weten wat het antwoord is op de volgende vraag: Wat is de print op de “Wheels of Steel” styles?

  1. Een gettoblaster
  2. Een LP
  3. Een cassettebandje

Wie weet mag jij straks zo’n stoer shirt uitkiezen voor je zoon of dochter! Deze actie loopt tot 26 augustus 2010.

Vorig artikelDoctor Feelgood massage company
Volgend artikelDUSHI Like You
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here